Danskerne elsker netdating

For mange år siden var det nærmest helt utænkeligt, at man kunne komme i kontakt med potentielle kærester uden at mødes i virkeligheden. Før i tiden mødte man nemlig typisk sin fremtidige kæreste gennem arbejde, venner eller bekendte, til fester og andre sociale begivenheder eller måske bare ved kassen i supermarkedet. Det var en helt anden måde at møde potentielle kærester på før i tiden, end den måde, som mange folk møder hinanden på i dag.

I dag er det næsten ved at være det mest normale for singler at møde potentielle kærester gennem nettet frem for at møde dem i byen eller gennem venner og bekendte. Danskerne elsker nemlig netdating, hvilket vidner om, at netdating virkelig har ændret måden singler møder nye mennesker på. I dag findes der et utal af forskellige datingsider på nettet, som henvender sig til vidt forskellige målgrupper. Netdating er virkelig ved at være udbredt blandt næsten alle befolkningsgrupper her i landet.

Netdating er for alle

Til at starte med, var der nok en tendens til, at datingsiderne mest var henvendt til de unge og smukke. De første sider slog sig virkelig op på at henvende sig til netop denne målgruppe. Det er muligvis fordi netop denne gruppe havde nemt ved at springe ud i netdating. Det var tidligere typisk de yngre i befolkningen, som var hjemmevant med internettet og dermed også hurtigere til at tage en ting som dating via nettet til sig. Det har ikke altid været en normal ting at date gennem internettet. Til at starte med har mange nok været bange for de potentielle farer ved at møde et ukendt og fremmed menneske, men efterhånden bliver dette mere og mere normalt, samtidig med, at man også i det hele taget skulle være tryg ved at bruge nettet.

I takt med at det blevet mere og mere normalt og accepteret at date via nettet, er der også kommet flere og flere nye datingsider til, som næsten alle sammen henvender sig til en helt specifik målgruppe. Der findes for eksempel farmer dating, som henvender sig til landmænd og personer, der ønsker at date en landmand. Der findes også forskellige datingsider for seniorer. Ligeledes findes der f.eks. datingsider for homoseksuelle og alle mulige andre nicher.

Niche dating ør det lettere og hurtigere at finde folk, som er nogenlunde på samme sted i livet som en selv og det gør det lettere at spore sig ind på hinanden, når man ved, at man leder efter det samme, som de andre folk, som benytter den pågældende dating side.

Kærlighed med krav

Når man datede før i tiden var det måske mindre normalt på forhånd at stille en masse krav til sin potentielle kæreste. Hvis personen bare var sød, så var det ofte nok til at indlede et forhold. På grund af udviklingen i datingmarkedet online, er folk begyndt at stille flere og flere krav. Når man har adgang til så mange forskellige oplysninger om folk, som man har på en datingside, begynder folk automatisk at stille krav og vælge folk til og fra ud fra disse oplysninger.

Det gode ved dette er, at man måske nemmere kan finde lige præcis den person, man er på udkig efter. På den anden side betyder det dog også, at man kan ende med at være for kræsen og stille alt for mange krav. Dette kan potentielt ende med at man aldrig finder en kæreste, hvilket selvfølgelig ikke er meningen. Det er godt at have krav, men det er ikke godt at have alt for mange krav. Det er altså noget man skal være opmærksom på, hvis man dater på nettet. Man skal tænke over hvilke krav man sætter til den anden og om man potentielt sætter alt for mange og strenge krav, så man måske vælger den eneste ene fra.

 

Disclaimer

Comments are closed.